Annons
AnnonsTrendsales collection


03_se_tsc_lpNi har väl inte missat Trendsales Collection? Jag tillsammans med ett gäng härliga damer säljer plagg från våra garderober. Mycket har redan blivit sålt, men vi kommer givetvis att försöka fylla på så bra vi kan.

Annons

Och är ni ännu inte medlemmar borde ni ta en kik på hemsidan för att sedan enkelt registrera er. På Trendsales handlar du helt och hållet tryggt, läs mer om det här! Vi ses där!

You haven’t missed the Trendsales Collection, right? Me, together with a bunch of lovely ladies are now selling parts of our wardrobes. A lot have already been sold, but we will update our collections as good as we can. And if you’re not a member yet, take a look at the site and sign up! On Trendsales you are all safe, read more here! See you on the site!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar