Annons
AnnonsNew beauty products


IMG_2679Senast i mitt badrum – ”Dr Bronner’s magic soap” och ”Dr Bronner’s magic bar soap” som är gjorda av naturliga ämnen. Dem ska båda vårda, ge näring till huden och göra mig alldeles sammetslen. Samt Maria Nilas ”structure repair leave in cream” som ska i håret när det är aningen fuktigt och precis innan jag fönar håret (som jag gör varje dag).

Annons

Som sagt, älskar nya skönhetsprodukter!

New beauty products – ”Dr Bronner’s magic soap” and ”Dr Bronner’s magic bar soap” which are made of natural substances. And Maria Nilas ”structure repair leave in cream” which I will take before I blow-drying my hair. As I said before, I love new beauty products!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar