Annons
AnnonsCalvin Klein


IMG_2730New sweater from Calvin Klein

Igår drog jag med Jakob på stan, lunch och en tröja rikare. På kvällen var vi på Tacos and Tequila här i Göteborg (tips!) och åt sjukt god tacos och drack margaritas. Väldigt trevligt! Därefter hamnade vi på Yaki-Da, Lounge, Push och Park Lane.

Annons

En riktig jäkla runda blev det, vilket även resulterade i stulen mobil. Mindre kul.. Så idag har jag tyvärr tvingats köpa en ny, men får hoppas att jag kan få ut något på försäkringen och polisanmälan sedan. Nu ska jag sova middag innan packning och söndagsmiddag ska styras!

Yesterday I had lunch and made some shopping with Jakob. In the evening we was on Tacos and Tequila here in Gothenburg (tips!) and ate best tacos ever and drank margaritas. Then we went out dancing and had so much fun! But my phone got stolen, so today I had to buy a new one.. 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar