Annons
AnnonsFashion week day 2


hannaochellen1
Photo Rami Hanna
Hanna and me outside Berns in Stockholm.

Det var en kort modevecka för mig denna gången, endast två dagar. Sista dagen körde jag min skinnjacka från Dagmar och mina boots från Acne Studios, tillsammans med sweater från Calvin Klein och väska från Stella McCartney.

Annons

Väldigt mycket jag och som jag trivs allra bäst. Sov endast 4 timmar i natt och är nu äntligen på väg hem till soffan efter en lång dag på kontoret, slår vad om att jag somnar innan maten ens är klar..

It was a short fashion week for me, just two days. Last day I rocked my lovely Dagmar leather jacket and my Acne Studio boots, together with sweater from Calvin Klein and bag from Stella McCartney. I’ve just slept 4 hours last night, and now finally I’m on my way home from the office. Guess I will fall a sleep before the dinner is ready.. 

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar