Annons
AnnonsFavorites from Fashion Week


carinwester

Carin Wester var som alltid av en favorit hos mig. Kollektionen andades 70-tal och det var en härlig mix av oversized, lager på lager, långa siluetter, samt stickat och vida byxor. Ovan ser ni mina topp fem och den gula klänningen.. ahhhhhh, så fin!!

Carin Wester was as always a favorite. The collection was breathing 70s and it was a lovely mix of oversized, layering, long silhouettes, as well as knitwear and wide pants. Above you see my top five and the yellow dress.. ahhhhhh, so beautiful!!
dagmar

Annons

Dagmar, en annan svårslagen favorit. Även denna kollektion andades 70-tal med nyanser av brunt, blått och grått. Draperingar och voluminösa detaljer. Tok-föll för siluetten med de vida skinnbyxorna och den korta håriga bomber-jackan till.

Dagmar, another hard beat favorite. Also this collection was breathing 70s with shades of brown, blue and grey. Draping and voluminous details. I fell for the silhouette with the wide leather pants and the short hairy bomber-jacket. 
filippak
Filippa K, räcker det att jag säger att det bara var så jävla bra? Coola stilrena 70-tals looks (suprise), med känsla för detaljer. Från mörkt grönt till varma neutrala färger, fantastiska skinnkjolar och med en svart favoritjacka som jag på riktigt kommer köa för.

Filippa K, is it enough if I just say that it was so damn good? Cool classy 70s looks (suprise), with feeling for details. From dark green to warmer neutrals, amazing leather skirts and bootcut jeans. My favorit was the black jacket to the left! 

Rent generellt så tycker jag att det var en bra modevecka. Mycket välarbetat och fint, ett flertal personliga visningar och en skön stämning. Nästa gång hoppas jag kunna köra Köpenhamns vecka också, men just nu finns inte tiden till. Sitter i denna stund och sammanfattar alla visningar, ska köra på lite kaffe och kämpa på. Älskar detta, hur kan mode få en att må så fånigt bra?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar