Annons
AnnonsOn my mind


onmymindDenim MIH Jeans, coat Isabel Marant and heels Gianvito Rossi.

Måndag, ny vecka – Igen! Gött! Lång Måndag som vanligt, tror jag fortfarande inte har ställt in mig på pendlar-livet. Sitter på bussen på väg hem till Göteborg nu och försöker få ordning på min sammanfattning från modeveckan, gäller att utnyttja tiden väl.

Annons

Annars är jag redigt sugen på svarta utsvängda jeans – Tips mottages gärna! Älskar utsvängda byxor och just nu kan det ju faktiskt inte bli hetare.

Monday, new week – Again! Feels good! It’s been a long Monday, I think I’m not used to have almost 3 hours of traveling till and of work every day. Right now I’m on my way home and trying to make the last out of my summary from fashion week. Otherwise I’m craving for black flared denim – Tips please! I love flared trousers and right now it can’t get any hotter. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar