Annons
AnnonsWednesday 19:00


IMG_2826Innan jag sticker från kontoret idag, så passar jag på att gå igenom saker och ting för bloggen (sämsta ljuset hemma i lägenheten då jag fortfarande saknar bra belysning). Lite planering och mail. Skulle egentligen hunnit med ett träningspass idag men något hände med bokningen, men och andra sidan har jag fått två timmar extra på jobbet vilket behövdes.

Annons

Dags att avsluta och dra hem till Göteborg och lite matlagning.. Mmm..

Before I leave office today, I take the opportunity to go through things for the blog. Planing and emails. I should have been at the gym right now, but something happened with my booking. But on the other side I got two hours more at the office. Now time to end the job and get home to Gothenburg and cook some food..

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar