Annons
AnnonsAco – Skin care


Aco_ansikteUnder våren lanserar ACO en ny serie som är allt man behöver för att ta hand om sin hud på bästa sätt. Serien är framtagen för det nordiska klimatet och ska vara intensivt återfuktande, vilket är precis det man behöver såhär års.

Annons

Det många inte vet är att man ska byta hudvårdsprodukter utefter årstid (samma sak gäller schampoo). Ofta har vi lite torrare hy denna tid på året och det är därför jag väljer att använda denna serie ett tag framöver. Rengöring, dagkräm och nattkräm – en daglig rutin.

New skin care line from ACO. The serie has been developed for the nordic climate and should be intensively moisturizing, which is exactly what you need this time of year. Many of us don’t know that we should change the products we use for our skin along the season. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar