Annons
AnnonsBlue tones


2_3034
Är helt kär i denna bild från Hunkydory SS15. Den får mig att längta efter härliga sommardagar! Jag kommer givet att klä mig ett något utav deras blåa klänningar i sommar. Idag är det alla hjärtans dag och jag börjar dagen med en PW i Slottskogen med bästis.

I’m in love with this picture from Hunkydory SS15. It makes me longing for summer days! I’ll will for sure be dressed in one of these blue dresses this summer. Today it’s Valentines day and I will start the day together with my bestie and a PW. 

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar