Annons
AnnonsNew York


IMG_8204Nyckelring WOS
Tiden går fort just nu och i April sticker jag iväg till New York. Jag har aldrig varit där tidigare, har mest alltid haft det som en dröm. Så därför tänkte jag be er dela mer er om era bästa New York-tips! Ska bo i Tribeca, så gärna tips på frukostställen, restauranger, butiker eller andra små ställen runt om där och i Soho.

I’m going to New York i April. Never been there before, but it has always been a dream. So therefor I need you New York tips! I will stay in Tribeca, so would be nice with some breakfast places, restaurangs and nice shops around there and in Soho. 

Annons
TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar