Annons
AnnonsMadonnafallet


Idag tipsade min kollega mig om att titta på ”Madonnafallet” på SVT play, så på vägen hem idag drog jag igång det och jag blev så extremt tagen. En dokumentär om Sveriges största traffickinghärva, det vill säga människohandel och sexslaveri.

Annons

Kan inte förstå hur detta får lov att ske, hur det kan finnas människor som vill göra någon annan människa så illa som på detta sätt. Jag kan inte förstå hur man kan se sitt egna värde när man väljer att sälja någon annans liv. Att detta pågår år 2015, runt om i hela världen och i min egna hemstad – Jag är tom. 30 miljoner människor lever idag under slaveri. Kan ni förstå, 30 miljoner människor blir ifrån tagna sina liv! Det är mer slaveri än vi någonsin haft i världshistorien. Jag är så arg att jag var tvungen att skriva av mig till er. Fruktansvärt.

Today my colleague told me about a documentary shown in Sweden, so on the way home today I had to check it out and I’m so extremely taken. A documentary about the largest human trafficking tangle, that is human trafficking and sex slavery. I can’t understand how this is allowed to happen, how there can be so horrible people who wants to do this to another humans. I can’t understand how these people can see their own value when you decide to sell someone else’s life. That this is going on today in 2015, around the world and in my own hometown – I’m empty. 30 million people lives in slavery. Can you understand, 30 million people will be taken away their lives! I’m so angry that I had to tell you about this. Horribly.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar