Annons
AnnonsTuesday 17/2


Tisdag_outfitPhoto Charlotte Håkanson
Knit from H&M, flared denim from Zara and sneakers Stan Smiths

Hur mycket älskar vi inte alla utsvängda byxor? Jag älskar det! Dessa är enligt mig det perfekta paret, gråsvarta, fransiga nertill och extremt sköna.

Annons

Har faktiskt burit dem tre dagar i rad och det är väl ett ganska bra betyg? Kom för första gången hem innan det blev mörkt idag, tvingade mig själv att sova i två timmar och lagade sedan en god middag. Behövde tydligen det, kroppen är inte den piggaste. I morgon måste jag förbi läkaren, har haft en knöl på handen i två veckor nu och som dessutom gör ont. Lika bra att kolla upp så man kan släppa det sen..

How much don’t we love the flared trousers? I love it! These are according to me the perfect pair, gray-black, frayed and extremely comfortable. I have actually worn them three days in a row and that’s a pretty good rating right?DSC_0444-(1)

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar