Annons
AnnonsThursday 26/2


DSC_0514Photos Charlotte Håkanson
Blazer from COS, denim shirt from Gina Tricot (in store now!), boots from Mango and an old belt.

Denna vecka har gått i ett, kan inte förstå att det redan är Fredag imorgon! Skulle egentligen ut och fira Torsdag med öl och vänner ikväll, men blev hemma med räkningar och migrän. Så därför slår jag igen datorn nu och vilar huvudet inför en ny dag. Imorgon väntar jobb, träning (äntligen kommit in i 3-dagar-i-veckan-träningen igen), födelsedagskalas och hämtning av Stella som ska bo hos mig i helgen.

Annons

Som ni ser så händer det lite med designen på Metro Mode just nu, hoppas ni står ut tills allt är under kontroll. Och har ni några åsikter så tveka inte att hojta till!

This week have passed by so fast, can’t understand it’s already Friday tomorrow! My plan was to drink some beers with some friends tonight, but I stayed home with bills and migraine. So time to rest the head for last work-day. Tomorrow waits work, work-out, birthday dinner and Stella-time.
DSC_0536

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar