Annons
AnnonsLove tags


IMG_8452Som ni vet har jag sedan tidigare en hel del smycken från Jane Koenig och det senaste till samlingen är ännu ett ”love tag” halsband. Denna gången valde jag två tags på med bokstäverna ”P” och ”M” på, som står för mamma och pappa. Jag gillar den idéen med tags, det gör att halsbanden kan bli så personliga när man får vara med och designa själv. Och dessa halsband tröttnar jag aldrig på, känns som ett halsband som är väl vart att unna sig. Framöver kommer jag bära mina halsband tillsammans, kommer bli fint då kedjorna är i olika längder.

As you know, I already have some jewelry from Jane Koenig and the latest for the collection is this ”love tag” necklace. This time I chose two tags with the letters ”P” and ”M” on, which stands for mom and dad in swedish. I like that idea with tags, it makes the necklaces more personal when you get the opportunity to design it yourself. And I never get tired of these necklaces. From now on, I wear my necklaces together, which will be fine when the chains are so different in lengths.

Annons

IMG_8447

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar