Annons
AnnonsWeekend update


IMG_8490Flare jeans from Zara and cashmere from Equipment

Jag blev som sagt krasslig i slutet av veckan så jag tvingades ha en lugn helg. Har ätit god mat, druckit gott kaffe och sett ett antal avsnitt House of Cards.

Annons

Två nya plagg har fått flytta in, jeansen har jag letat efter länge och i helgen hade jag turen att hitta min storlek. Ni får se dem på i morgon! Nu ska jag ta en promenad och sedan få ordning på lite tvätt innan det är dags för Jakob och middag.

I told you I got sick at the end of the week, so this weekend I had to have a quiet weekend. I’ve tried to sleep a lot (I can never sleep when I can), I’ve eaten good, had some nice coffee and watched House of Cards. Two new garments have been moving in. I’ve been searching for these jeans for a long time and now I found them in my size. You’ll see them on tomorrow! Now time for a walk.. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar