Annons
AnnonsMonday 9/3 and Trendsales


trendsales_sakerhandel_ellenclaessonSovit så dåligt i natt med min igentäppta näsa och idag var förkylningen inte rolig alls.. Så ja, ännu en dag hemma. Kan vara det tråkigaste jag vet att vara hemma, känns som så bortkastad tid. I alla fall, har spenderat delar av dagen framför

Annons

Trendsales. Har just nu hittat en Balenciaga som skriker mitt namn.. Som ni vet är jag ambassadör för Trendsales och en av anledningarna till att jag valt att vara det är för att det är en trygg och säker handel, vilket verkligen har saknats. På Trendsales är det trygg handel för både köparen och säljaren, både under och efter att handeln avslutat (lär mer här). Så ja, här om någonstans känner jag mig trygg med att köpa en kommande väska.

Today I’m home from work since my cold isn’t better.. Feels like such a waste of time to be home, but actually I had no choice.. So, I’ve had a lot of time spending at Trendsales and right now I’ve found a Balenciaga that’s scream my name.. As you already know, I’m ambassador for Trendsales and one of the reasons why I chose to be it, is because of the safety. On Trendsales it’s all safe, both for seller and buyer. So yes, if it’s anywhere I choose to buy my next bag, it’s at Trendsales. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar