Annons
AnnonsWednesday 11/2


DSC_0928-(1)Photos Charlotte Håkanson
Flare denim, top and jacket from Zara, bag and sunglasses from Céline and sneakers from Stan Smiths.

Onsdag – Underbara dag! Vaknade pigg som en mört 05:45, tog en lång dusch och donade i lugn och ro.

Annons

En timma senare var jag redo för jobbet, solen sken (!!) och jag gick omväg genom Linné mot spårvagnen. Köpte med mig kaffe och en scones och ytterligare en timma senare var jag på jobbet. En morgon som detta önskar jag mig varje dag, ska ge det ett försök. Tror allt bara handlar om att bestämma sig för att vakna på rätt sida, varje dag. Rundade av denna dag med promenad i Slottskogen med en vän och nu ett glas rödvin i soffan. Verkligen livet. Hoppas ni har haft en fin dag!

Wednesday – Wonderful day! I woke up alert and strong 5:45, took a long shower and fixed at home. An hour later, I was ready for work, the sun was shining (!!) and I went detour through Linnés streets to the tram. Bought me a cup of coffee and a scone and another hour later I was at work. A morning like this, I wish me every day, I will give it a try. I believe everything is just about to decide to wake up on the right side, every day. I ended this day with walk with a friend and now red wine in the couch. Truly life. Hope you had a nice day!
DSC_0955-(1)

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar