Annons
AnnonsSaturday


saturday_ginatricot_linneLördag – Vaknade av solen, har druckit kaffe i sängen och ätit frukost på Kafé Magasinet nere på Tredjelånggatan i Linné. På vägen hem följde färgglada tulpaner med. Är som galen i linne just nu, allt ifrån sänglakan till kökshanddukar till skjortor väljer jag i denna kvalité.

Annons

Ni har väl inte missat att vi har jobbat fram årets linneskjorta på Gina Tricot? Jag slog till på två stycken direkt (stl 44). Nu, lite mail innan en tur på stan!

Saturday – Woke up to the sun, have been drinking coffee in bed and eaten breakfast at our favorite place in Linné. One the way home colorful flowers join me. I’m crazy in linen right now, everything from bed sheets to towels and shirts I select in this quality. If you have missed it, we have the perfect linen shirts at Gina Tricot right now! Now, some e-mails before doing town. 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar