Annons
AnnonsChanel on my mind


chanel_trendsales_ellenclaessonBlir galen på mig själv som aldrig kan bestämma mig för vilken väska jag ska slå till på när det är dags. Nu har jag ju visserligen köpt mig en lägenhet och är nöjd för ett tag med det. Men jag är så sugen på en Chanel, limited edition och samtidigt behöver jag en rymlig svart väska.

Annons

Tror helt enkelt att New York får bli resan då jag känner och klämmer på alla alternativ innan jag slår till. På Trendsales dyker det dagligen upp märkesväskor så gäller att hålla koll. Ska snart sälja av lite plagg där och då kanske det slutar med ett väskläge..

Gets mad at myself who can never decide which bag I should go for when it’s time. Now I have just bought me an apartment and are happy for a while with that. But I’m so hungry for a Chanel limited edition and at the same time, I need a large black bag. I think that New York may be the trip when I feel and squeeze at all my options. On Trendsales it pops up brand bags daily, so I always have to be updated. I will soon sell off some pieces there and then maybe it ends up with a new bag..

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar