Annons
AnnonsFeelin’ better


flowers_ellenclaesson
Om ni bara bortser från mina smutsiga fönster som snart ska vår-fixas.. Så tänkte jag bara förklara att min frånvaro har hängt på HEMSK migrän, feber och extrem halsont. Var alltså sjuk för en vecka sedan och från ingenstans kom det tillbaka i en värre version.

Annons

I Fredags var jag så dålig att jag grät konstant. Inte en jävla tablett fungerade, fick inte i mig någon mat och var helt tom på energi. Migrän alltså, har man det inte så förstår man det inte. Tur att jag har fina vänner runt om mig som tittat till mig, handlat min medicin och ringt för att kolla hur jag mår. Idag äntligen, känner jag mig bättre! Firade med en promenad i Slottskogen och nya tulpaner. Men nu vet ni <3

If you just ignore my dirty windows that I soon will get spring-ready.. I thought I just had to explain why it has been so quiet here. I’ve had HORRIBLE migraine, fever and extreme sore throat. I was sick a week ago and from nowhere it came back in a worse version. Last Friday, I was so bad that I cried constantly. Not a fucking pill worked, I couldn’t eat and I was completely empty of energy. Migraine, it you don’t have it, you don’t understand it.. Luckily I have good friends around me who looked after me and bought my medicin. Today, finally, I feel better! Celebrated with a walk and new tulips. But now you know <3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar