Annons
AnnonsBase top


stripes_norgaard_ellenclaessonJag får aldrig nog av bra basplagg. Randigt ingår i en bas för mig, vet inte hur mycket randigt jag har. Är man i Köpenhamn bör man definitivt stanna vid butiken Norgaard på Ströget. Här hittar du bra bas i alla dess former och färger.

Annons

Nästa gång blir det enfärgat..

I never get enough of the good basics. Stripes are included in a base for me, I don’t know how much striped tops I have. Are you in Copenhagen you should definitely stop at the store Norgaard on Ströget. Here you can find good base in all its forms and colors. Next time it will be a single color..

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar