Annons
AnnonsSnaps from my home part 2


shoes_apartment_ellenclaessonBor man litet får man nyttja alla utrymmen. I min hall har jag ganska högt i tak, så vi fick upp två hyllor över ena dörren där jag nu får upp några par skor från golvet. Gillar idéen väldigt mycket!
ellenclaesson_apartmentÄlskar mina linnelakan och just nu står denna gamla LV väska och assisterar nattduksbord.

Annons

Tänkte få upp denna lilla vägghylla här om ett tag. Gillar dessutom tanken av att låta tavlor stå lutade mot väggen, så jag har lite beslutsångest om dom ska få stå kvar eller upp på väggen..
details_apartment_ellenclaessonIkea-förvaring är alltid tråkigt, men Bestå-serien är både prisvärd och enkel. Tanken från början var öppna hyllplan, men eftersom jag valt det i både köket och i hallen nu så kändes det för mycket.
details_ellenclaesson_apartmentGrenar, så enkelt och fint. Hittade fina gröna ljushållare i marmor inne på Lagerhaus (tips!) och tusen enkla glas från Granit. Ska nog slå till på tusen till.. Kommer bli fint på mitt nya köksbord i plåt sedan.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar