Annons
AnnonsOm att tappa sig själv


Jag brukar alltid tänka att jag är värd det bästa. Men när det väl kommer till kritan så sätter jag mig ändå i situationer där den tanken känns som bortblåst. När hjärtat bara kämpar och kämpar, och det tillslut gör så ont att man inte vet vad man ska göra. Och jag har bara mig själv att skylla, för jag visste ju att jag var värd det bästa men ändå valde ett annat håll. Jag är arg på mig själv och för att jag lät någon klampa på mig, när jag redan var på botten. Nu finns det ingenting av något som jag trodde fanns. Någon som varit min vardag och fått min tid ska suddas ut. En vän och någon som fått mitt hjärta.

Annons

Jag behöver lite tid för mig själv för att komma på banan. Bli lite stark. Detta är kanske det ärligaste och privataste jag skrivit på år. Men ibland är det just det som min blogg får vara till för, att vara min plats.

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar