Annons
AnnonsSaint Laurent


sunglasses_ysl_ellenclaessonPå tal om solglasögon.. Innan jag stack iväg till New York fick jag hem mina nya från Saint Laurent. Älskar dom och ett plus är att dom sitter så skönt. Finns att klicka hem här. I kväll (amerikansk tid), kommer lite New York bilder.

Annons

Har verkligen varit full rulle och med tanke på tidsomställningen är Ellen inte den piggaste om kvällarna.

Speaking of sunglasses.. Before I went off to New York, I got my new Saint Laurent. Love them and a plus is that they are so comfortably. You find them here. Tonight (US time), I will show you some New York image. Has certainly been busy days..

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar