Annons
AnnonsWednesday 29/4


sandroparis_ellenclaesson_metromode2
Photos Charlotte Håkanson
Jacket from Sandro Paris, sweater and denim from Gina Tricot, sunglasses from YSL.

Vilka veckor, känns som att allt går i ett. Och i morgon går man på långledigt igen. I morgon tänkte jag fira Valborg med bästa vänner och grill innan vi får se vart kvällen slutar. Tror dessutom att det blir en tur till kusten och Falkenberg för att umgås med Stella. Saknar henne som en tok!

Crazy weeks, feels like everything is happening now. And tomorrow it time for long weekend again. I will spend the weekend with my friends, some barbecue and a trip to the coast and Falkenberg to hang out with Stella. Miss her like crazy!

Annons

sandroparis_ellenclaesson_metromode

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar