Annons
AnnonsNew for my skin


clarins_beauty_ellenclaessonJag gillar ju verkligen Clarins och tycker det är värt att lägga en extra slant på hudvård. Två nya produkter i mitt badrum är dessa två. Face treatment oil och nattkräm. Oljan kommer jag att använda varje kväll tillsammans med mitt ansiktsvatten från samma serie innan nattkrämen åker på.

Annons

Detta ska dra ner min flammiga hy och som ni vet är jag på att testa allt.

I really like Clarins and think it’s worth spending some extra money on skin care. Two new products in my bathroom is these two. Face Treatment Oil and night cream. I will use the oil every night together with my face water from the same serie before the night cream goes on. This will calm down my red skin, and as you know I have to try everything.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar