Annons
AnnonsToday’s best


hanneli_ginatricot_ellenclaessonVår tredje It-girl kampanj på Gina Tricot med Hanneli Mustaparta har släppts idag. Många av plaggen är det mitt team har jobbat med, så det känns extra kul att det äntligen är ute och blev så fint. Vi har gjort några av mina favoritplagg inför sommaren.

Our third part from our It-girl campaign at Gina Tricot is out, this time with Hanneli Mustaparta. Many of the pieces is my teams work, so it feels extra fun that it’s finally out and became so nice. We have done some of my favorite summer pieces.
atp
Att ATP Atelier öppnar butik! Sofiagatan 3 vid Nytorget i Stockolm. Mitt favoritmärke när det kommer till sandaler och snart är det dags att investera i ett par nya, förra året blev det hela tre par.

ATP Atelier open their first store in Stockholm. My favorite brand when it comes to sandals and soon it’s time for a new pair, last year I ended up with three pair. Above you see my best babies.brandmelville_stockholm_ellenclaessonAtt Brand Melville har öppnat i Sverige. Älskar den butiken då jag hittar massvis med ”bara-glida-runt-plagg” där. Shoppade loss när jag var i NYC.

Annons


Brand Melville has opened in Sweden and I’m super happy about that. Love that store since I find all my ”just-hang-around-pieces” there. I did some crazy shopping in NYC. ellenclaesson_workFlera roliga samarbeten på g under våren! Mer om det snart.

Fun collaborations this spring. 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar