Annons
AnnonsNK Gothenburg


nkgoteborg_ellenclaessonNKgothenburg_styling_ellenclaesson_metromodeMellan 21/5-27/5 pågår badkampanj på NK Göteborg, där jag fick äran att sätta ihop 10 favoriter. Här är en sneak på hur skyltningen vid huvudentrén ser ut, resterande styling hittar ni i skyltfönstret om ni har vägarna förbi. NK har allt man behöver inför sommaren och jag tänker göra mig redo med både bikinis och kaftaner.

Annons

Detta är ett samarbete med NK Damunderkläder och NK Kosmetik. 

Between 21/5 – 27/5 there’s a bath campaign at NK Gothenburg and I had the honor to style the campaign. Here’s a sneak from the main entrance and the rest of the styling will be found in the window (check it out if you are in Gothenburg). NK has everything you need for summer and I will get ready with both bikinis and caftans. 

This is a collaboration with NK Lingerie and NK Cosmetic.
nkgothenburg_ellenclaesson_blogg
Love this swimsuit. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar