Annons
AnnonsSummer ready with Trendsales


dresses_trendsalesSom jag nämnt tidigare så är sommaren enda tiden då jag gillar att bära klänning. Och visst är enkelt att bara ta till sig en fin klänning och sedan känna sig redo. Bekvämt i all sin enkelhet. På Trendsales hittar jag märkesklänningarna som tog slut på nolltid och som jag ångrar att jag inte köpte (som denna från Acne).

Annons

Utbudet är stort och för ett tag sedan fann jag min favoritklänning på Trendsales, nämligen den ovan från Dagmar.

As I told you before, I just like to wear dresses in summer. It’s so easy to just put on a nice dress and feel ready! On Trendsales I find all brand dresses that I regret never bought (like this one from Acne). The range is wide and a while ago I found one of my favorite dresses from Dagmar at Trendsales

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar