Annons
AnnonsThursday 4/6


ellenclaesson_hmtrend_metromodePhotos Charlotte Håkanson
Jacket from H&M Trend, cashmere from Gucci, denim from Gina Tricot, shoes from Miu Miu, bag from Balenciaga and sunglasses from Céline.

Var på jobbet innan 07 idag, vilket är tidigt för en pendlare som har 1 h och 20 min till jobbet. Därmed slocknade jag rejält när jag kom hem efter middagen. Och nu är det dags att slockna igen. Funderar på om jag ska ta en tur till kusten i helgen, vila upp mig, träna, äta gott och umgås med familjen. Hoppas ni är laddade för en fin helg!

I was at work before seven in the morning today, which is early for someone who has 1 hour and 20 minuts to work. Therefor I fell asleep when I got home and now it’s bed time again. This weekend I’m planning to go to the west coast, get some rest, do some work out, eat good and spend time with family. 
metromode_hmtrend_ellenclaesson

Annons

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar