Annons
AnnonsSummer heels


nellyshoes_ellenclaesson
Tycker det är så kul med skor, väskor och jackor. Sist in är dessa sommarklackar – Min fina kollega Emma traskade omkring i dessa på jobbet för några dagar sedan och jag var inte sen med att beställa ett par egna.

Annons

Från Nelly Design. Mina klackar med bambu från Acne är annars mitt favoritpar inför sommaren, som jag såg just nu att fanns på Trendsales. Pass på!

I think it’s so fun with shoes, bags and jackets. Latest purchase are these summer heels – My colleague Emma wore these the other day and I wasn’t late. From Nelly Design. My favorite summer heels for summer is my Acne heels with bambu, and right now you can find them at Trendsales

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar