Annons
AnnonsDream bag on Trendsales


blackbags_trendsalesSom alltid är jag sugen på nya väskor (men ja, det får dröja ett tag nu). Chloé-väskan som jag har skrivit om innan har länge varit en dröm nu, hur fin är den inte? Söker på Trendsales för att vara snabb med att klicka hem när den väl dyker upp, för det är jag säker på att den gör.

Annons

Och eftersom det är hundra procent säker handel på Trendsales så gör det att jag känner mig trygg att handla fina varor via Trendsales (pengar-tillbaka-garanti om något går snett). Här är några av mina favorit på Trendsales just nu: Bottega Veneta, Stella McCartney och Proenza Schouler.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar