Annons
AnnonsOn my mind this week


onmymindJacket House of Dagmar, denim The Frame, top T by Alexander Wang, belt Isabel Marant and sandals ATP Atelier. 

Älskar verkligen denna jackan, tycker den har så himla go retro-feeling. Gillar bas med en tvist och sandalerna har ju varit på listan länge nu. I morgon åker mina ATP i snake på, men dessa i svart behövs verkligen nu.

Annons

Lovar att jag ska bli bättre med kameran nu när det finns mer tid framöver. Lovar att ni ska få ta del av allt ännu lite mer och lovar att göra mitt bästa för att ni ska få se det ni bett om. Tack för att ni förstår stressen.

I really like this jacket, I think it has that nice retro-feeling. I like base with a twist and these sandals have been on the list for a long time now. Tomorrow I will wear my ATP in snake, but these in black are really needed. 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar