Annons
AnnonsBack to work


coffee
Kaffekoppar från Åhléns. 

Nu har min vardag dragit igång med jobb och långa dagar. Kul att vara tillbaka men tungt att ställa om sig. Drog på mig en förkylning i Söndags, bra tajmat på den. Vill mest bara säga hej idag och be om ursäkt för min tysta frånvaro, hörs mer i morgon.

Annons

Tills dess vill jag bara tipsa om dessa enkla stilrena kaffekoppar! Har tidigare bara haft muggar från Filippa K, så kul med variation i köket.

I’m back to work, routines and long days. Fun to be back, but hard to get use to these early mornings. I got a cold this Sunday so the timing could have been better.. Today I just wanted to say hi, and apologize for my absence. I will be back tomorrow, until then I just wanted to show you my new simple coffee cups. Love them!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar