AnnonsSuperstars


IMG_1051Hur balla är inte mina nya svarta sneakers med snake-detalj från Adidas Superstars? Finns att köpa på Nilson. Känns bra med lite variation till alla vita där hemma.

Ledsen för frånvaron, efter begravningen I Fredags så valde jag att koppla bort över helgen. Har varit vid kusten och haft en underbar sommarhelg. I morgon sticker jag upp till Stockholm Fashion Week över dagen för att se några favoritvisningar, speciellt House of Dagmar och Filippa K. Flyget lyfter redan vid 07 i morgon, så vi hörs mer från Berns under dagen.

How cool isn’t my new black sneakers with snake details from Adidas Superstars? 

Annons

Sorry for bad update, after the funeral a chose to disconnect over the weekend. I’ve been by the coast and we’ve had such a great summer weekend. Tomorrow it’s time for Fashion Week Stockholm, but I will just be there over the day to see some of my favorite shows. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar