Annons
AnnonsThe color red


onmymind
Knit H&M, trousers Zara and shoes Mango.

Just nu försöker jag låta bli att shoppa (och tro mig, det är SÅ svårt). Färgen röd är en stark trendfärg just nu och kommer fortsätta vara även i vår. Satt och väntade på denna tröja innan den kom upp och idag landar den äntligen hemma, något jag hann handla innan beslutet om att pausa shoppingen togs.

Annons

Dessa fiskbensmönstrade byxor och skor står näst på listan – När jag tillåter mig själv att handla igen…

I’ve shopping stop right now (and believe me, it’s SO hard). I bought this knit before I took the decision not to shop and I will get it today. The color red is such a strong color trend right now and will be for spring as well. These trousers and shoes are next on list, when I allowed myself to shop again…

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar