AnnonsH&M x Balmain x Trendsales


balmainSom ingen har missat så har H&M idag släppt sin Balmain kollektion. Jag är inte den som köar för samarbeten, även om jag vet att jag kan hitta riktiga gobitar. Ett tips för dig som tänker likt mig är att spana in Trendsales. Här läggs massvis med annonser upp! – Se nedan länkar för mina favoritplagg.

Annons

Skjortjacka HÄR, guldtröja HÄR, svartvit tröja HÄR och t-shirt HÄR.

No one has missed that H&M have their release for the Balmain collection today. I’m not the one who queuing even though I know I can find some really nice pieces. A tip for you is to check out Trendsales instead. Here you can find a lot of ads, find my favorite pieces above. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar