AnnonsA favorite outfit from spring


ellenclaesson-metromode
Idag bjuder jag på en favorit till outfit från slutet av våren. Många älsklingsplagg på en och samma bild förstår ni – Hade precis köpt min första Balenciaga och var väldigt lycklig. Dessa jeans blev storslagna favoriter under hela sommaren, köpte dom på Topshop i New York.

Annons

Och min kära skinnjacka från Dagmar som jag aldrig kommer göra mig av med.

An old outfit from end of spring – Many of my favorit pieces in same outfit. I had just bought my first Balenciaga and was really happy. These jeans was most worn during summer, bought them at Topshop in New York. And my beloved leather jacket from Dagmar, I will never get rid of it. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar