AnnonsStella McCartney


ellenclaesson-stellamccartneyAlltså, dessa byxor, kan inte få dom ur tankarna (har tidigare skrivit om dom här). Stella McCartney prickade verkligen fullträff! Hade gärna burit dom med sneakers, precis som på bilden. Men minst lika fina att klä upp.

Annons

Denna helgen har varit så behövd, jag har fått all energi som jag behöver. Vänner och familj, sömn och trevligheter. Känner mig laddad för en jobbvecka utan ett tryck över bröstet, och kanske hinner man till och med ta sig till gymmet, något jag inte hunnit på månader.. Och kanske väger det in att jag efter ett år i Göteborg, fortfarande inte hittat ett gym jag trivs på. Kan lova er att det är svårt att hitta ett så trivsamt gym som jag varit på tidigare innan jag flyttade..

These trousers, can’t get them out of my mind. Stella McCartney really made a winner! I would love to wear them as on the picture, with sneakers.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar