Annons
AnnonsVinter, vardag och kärlek


b43794a4933f31121d172386f05cdfceEn bild från den ljusa tiden – Älskar varenda plagg på bilden och jag saknar mina sneakers från Céline. 

Jag vet att detta är sämsta anledningen – Men jag är tyvärr inte riktigt lika duktig på att blogga denna tid på året. Samma visa varje år. Det går alldeles för mycket tid på att ta sig igenom vardagen, jag är extremt inspirationstom just nu (hey fashion week, kunde inte komma lägligare), samt att jag saknar vardags-fotograf (bor du i Borås, då jag jobbar där, och skulle vara intresserad av att fota lunchtid under veckodagarna – hojta!). Och en annan, kanske ändå den finaste anledningen av de alla, är att jag är kär. Lägger all min ledig tid på honom.

Annons

Men vet ni vad, jag håller just nu på och väljer ny kamera – En kompakt systemkamera (tips?)! Vilket kommer underlätta väldigt mycket för bloggen. Det händer mycket nu framöver och jag vill att ni ska få vara med meeeeer i allt jag gör, samt att ni ska få lära känna mig lite närmre. Är det något speciellt ni önskar att jag tar upp här? Kanske ett stående inlägg varje vecka? Och som sagt – Fashion Week, inspiration och trevligheter behövs nu! Ni ska givetvis få följa med på allt!!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar