AnnonsVÄLKOMNA!


chic-outfit-ellenclaesson

Photo Charlotte Håkanson
Jacka Baum&Pferdgarten, stickat Acne, jeans Gina Tricot, skor Eytys och solglasögon Nividas.

Men hej! Välkomna till min nya blogg här på Chic.se! Hur kul känns inte detta då – Förbaskat kul! Ska bli så gott med en nystart och även att få vara del av denna nysatsning utav Chic.

Annons

För visst är sidan fin? Fortfarande lite småpill, men so far so good. Har ni några åsikter så är det fritt fram att kommentera så jobbar vi på det. Nästa vecka ska till exempel en ny header förhoppningsvis vara på plats. Men förutom att ni kommer få följa mig här, så kommer ni även att kunna se mig i magasinet där jag kommer ha en egen sida. Så kul!

För er som är nya här – Jag kommer direkt i från Metro Mode där jag har haft min blogg under några år. Jag bor i Göteborg och jobbar med inköp på Gina Tricots huvudkontor. Jag lever och andas mode och det är även det som jag till största del delar med mig utav här.

Om man vill komma i kontakt med mig så gör man det på ellenclaesson.chic@gmail.com

Welcome to my new home here at Chic! I have to say it feels really good with a fresh start and also being a part of this new site. I hope you like it as much as I do and if you have any opinions please let me know.

To get in touch with me, please email me at ellenclaesson.chic@gmail.com

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar