AnnonsFoodora i Göteborg


foodora-chic-ellenclaesson

Så skönt med lite påskledigt just nu, behövdes big time. Igår hade jag och Clara spontanmiddag på golvet innan vi körde en rejäl utgång. Herre vad vi var runt, var nog en sväng på varenda uteställe i Göteborg.

Annons

Maten beställde vi hem från Foodora som nu äntligen finns i Göteborg. Så lyxigt att kunna få hem restaurangmat. Vi gick all in, delade tryffelpizza, pasta vongole och buffelmozzarella från Taverna Averna.

Super-needed Easter holiday right now! Yesterday we had spontaneous dinner on my floor before we danced all night. We ordered the food from Foodora that finally is available in Gothenburg. Truffle pizza, pasta vongole and some mozzarella. Nam-nam.. 

chic-ellenclaesson-foodora

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar