Annons
AnnonsStickat & stort


weekday-knit

Befinner mig just nu i Falkenberg för att koppla av. Ska strax sätta mig på altanen med en kaffe, solen tittade precis fram igen. Ville mest bara kika in för att visa er min nya mysiga tröja. Hittade den på Weekdays rea och slog till direkt.

Annons

Älskar stora tröjor! I kväll skulle jag egentligen vara i Göteborg för en stor utflyttningsfest/påskaftonsfest, men just nu skriker kroppen efter att samla kraft och det gör jag allra bäst här vid havet och när jag får ha min hund nära.

At the moment I’m spending some time at my summer place in Falkenberg. I just wanted to show my cozy knit that I found on sale. Love oversized knits. 

weekday-ellenclaesson

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar