Annons
AnnonsTrenchcoaten


ellenclaesson

Ledsen, hann aldrig fota mer än min Instagram-bild idag. Ska bättra mig så fort jag löst min nya kamera! Och jag lovar att mitt hår inte ser sådär gult ut i verkligheten, är faktiskt nyfärgad, tro det eller ej.

Annons

Any way, denna vår har jag redan hunnit slå till på två trenchcoats, då det är ett väldigt tidlöst ytterplagg. Denna svarta är en utav dom, perfekt att slänga över till det mesta. Kommer ifrån Gina Tricot.

Sorry for just posting my Instagram picture now, I will be better with the camera photos when I got my new one. And I promise that my hair don’t look that yellow live, belive it or not but I it’s new colored. Any way, this spring I’ve already got myself two trenchcoats, it’s such a timeless piece. This black one is one of them, from Gina Tricot. 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar