AnnonsDetaljerna


 stine-goya

Trött och stressig morgon betyder säkert kort, helsvart, lite randigt och skinnjackan. Livade upp det hela med hjärtan – Från Stine Goya. Veckan har verkligen gått i ett och jag är verkligen i behov av att träffa vännerna, dricka lite vin och bara ha det kul i helgen.

No time in the morning means safe card, all black, stripes, and the leather jacket. And today with some hearts, from Stine Goya. This week has been crazy, so this weekend it’s all about friends, wine and having fun!  

stine-goya-ellen

Annons
TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar