AnnonsAtt vara själv


ellen-claesson-spanien

15

spanien-resa-ellen-claesson

Om det finns en tid från förra året som jag behöver komma ihåg, så är det dagarna jag spenderade på denna strand alldeles själv. Jag tror aldrig jag har mått så bra och aldrig varit så avslappnad i hela mitt liv.

Annons

Stängde av totalt och var bara Ellen framför ett medelhav.

Det är tufft att vara själv. Gång på gång som jag tvingas till det, att vara själv, så hatar jag det lika mycket. Men någonstans finns ett lugn i mig, för jag vet hur förbaskat stark man kommer ut på andra sidan. Man ska bara ta sig igenom skiten, sedan är att vara själv inte ensamhet längre.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar