AnnonsVeckans – On my mind


onmymind

Byxor och sweater Stella McCartney, sandaler Zara. 

Hade mer än gärna traskat omkring i detta i morgon. Alla dessa sweaters (<3). Ännu en vecka börjar rundas av, helt galet vad tiden bara går. Har varit full fart hela veckan och i kväll är första kvällen utan planer.

Annons

Egentligen hade jag gärna bara lagt mig och kollat på en serie, men jag ska nog ta mig ut springa lite trappor om en stund.

Har startat upp en ny spellista, äntligen! Min andra var överfull. Ni kan förvänta er nästintill daglig uppdatering av nya låtar, så följ följ! Jag lyssnar på extremt mycket musik och min högtalare kan ju varit det bästa jag köpt till min lägenhet.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar