Annons
AnnonsFörsta sommarkvällarna


falkenberg-ellen-claesson

De första sommarkvällarna är verkligen magiska! Vilka underbara dagar jag har haft. I Torsdags var det verkligen årets första sommarkväll på stan. Kom hem tidigt på morgonen, gåendes barfota med klackarna i handen medan stan vaknade till liv.

Annons

Tog därefter med mig Clara ner till kusten för ett dygn med att göra ingenting. Sol, mat och solnedgång. Idag har jag bränt mig i solen och grillat torsk till middag. Tillbaka i Göteborg imorgon, så vi hörs mer då.

First summer days and night are pure magic. 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar