AnnonsJag har sagt upp mig!


Jag har ännu inte riktigt förstått att jag har sagt upp mig från Gina Tricot, min trygga underbara arbetsplats. Den arbetsplats som givit mig så otroligt mycket mer än jag någonsin hade kunnat föreställa mig när jag började för två år sedan.

Annons

Jag älskar Gina Tricot, på alla sätt och vis och det var med klumpen i halsen och nära till gråt när jag faktiskt sa upp mig. Det är skrämmande att lämna sina trygga punkter i livet, men så viktigt!

Jag är en otroligt målinriktad tjej som vet vart jag ska, något jag lärt mig om mig själv – För fasen vad man växer med åren! Jag har skinn på näsan, står på mig och tar plats. Jag är en kreativ själ och har otroligt mycket inom mig som måste komma ut.

Vart jag tar vägen här näst kommer ni få ta del av, så klart! Det kommer bli fantastisk och spännande, en utmaning och något utvecklande! Men jag håller på det lite, först ska jag njuta av sommaren.

Nu ska jag fira livet med några glas och vänner, en vanlig Tisdag! Hörs lite senare ikväll,

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIV
Laddar