Annons
AnnonsEn kväll på Storan


storan-goteborg-ellen-claesson

Fasen, igår älskade man livet lite extra! Exakt såhär önskar man ju att varenda Tisdag i ens liv ser ut. Och det slår mig ofta hur tacksam jag är för alla fina vänner jag har i mitt liv, gamla som nya.

Annons

Ni är fan guld och värda allt i världen!! Vi körde vit-topp-kväll.

ellen-claesson-storan-goteborg ellen-claesson-goteborg-storan

Märker ni hur smidigt det är för mig att fota med min nya Olympus? Ska ge den en bättre presentation i helgen. Den åker upp ur väskan och sedan åker den runt bordet och alla fotar som tokar! Det blev plötsligt kul att fota liksom.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Claesson jobbar med mode och design, inspirerar i tidningen CHIC och bloggar främst om mode.
Kontakt: ellenclaesson.chic@gmail.com
Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comARKIVAnnons
Annons

Laddar